Hallooooj!

Hoppas veckan för er har varit bra, själv har man hunnit mycket denna vecka och vart har liksom Januari och Februari tagit vägen? Idag är inte min dag men har ändå hunnit varit på jobbet, gjort lite planeringar inför framtiden med min vän , beställt in grejer för det, samt annat, hunnit ta en körlektion som för övrigt gick skit. Är det stressen kanske? Om någon vill dela av sig hur det är innan uppkörning får ni gärna göra det för snart exploderar jag.

Ni får lite bilder att underhålla er med så länge iaf 🙂 – Här nere får ni även se en skymt av Donnie skola för er som har frågor om skolor och sånt, statlig skola men ändå ny och fräsh som ni kan se i bakrunden. Ska försöka ta en bättre bild på det någon dag. Andra bilder är när jag och Donnie låg på soffan igår och hade det mysigt och sedan finns det även bild på mina kära syskon ( 3 utav dem iaf ) har nämligen 3 till men de är lite äldre än dessa. Vi är en stor familj, 7 barn 😉 fast jag kan inget annat än att vara glad över det, är glad och lycklig lottad att ha en stor familj , och så underbara syskon, skulle göra allt för dem, och även fast jag inte vart där för dem största delen av deras uppväxt, alltså i Sverige för de yngsta som finns med på bilden så är kärleken så stor mellan oss att det är som att vi ses varje dag. Gav dem även lite goda nyheter 😉 Nej så igår Skypade vi och vi alla skrattade gott. Mina andra 2 bröder är bara något år yngre än jag och inte alls stor skillnad på oss ca 1,5 år och alla bor i Sverige förutom min store syster som bor i Guatemala. Ja det måste vara något ifrån min Latina sida … eller något … 😛

Nu ska jag forsätta plugga- Marknadsföring – Prov och uppsats den 1:a , att dom inte ens kan ge en tid att plugga på ordentligt, jag menar senaste provet och uppdraget var i Fredags. Ja just det ja , ivriga jag nu ansöka om en till kurs, spanska, men det är bara för att jag inte ska glömma bort och träna upp den lite eftersom jag inte använder det så ofta och blir så nervös så fort jag ska prata på grund av det. Så lite träning bara.

GODNATT !