Heeeeeeej alla sköna!

På Söndag kommer min mamma min, har pluggat som fan de senaste veckorna, snart ska alla få en nyhet, inte än men snart. Ni får hålla utkik..

Fick en bra nyhet idag också fick B på ena av min kurs, så jag har inte slitit i onödan och faktist lärt mig en massa, trodde verkligen jag skulle få typ D eller E haha , fast blir ju så osäker på mig själv ibland, men borde inte göra det. 🙂 Kursen innan det fick jag A… Så är väldigt nöjd med mitt betyg samt mig själv, nu ska jag väll bara klara av det där J körkortet, fast nu väntar jag bara på sega ADT som tar en jävla tid på att sända brevet, vänligen notera över en måndad och EFTER att dom HAR slarvat bort mitt papper. Jaja mer tid för mig att känna mig ännu säkrare. Jag SKA klara det här. Sen kan jag väll börja planera min egen webbbutik , 2013 is my year!

Vädret på Malta har väll även varit upp och ner , idag blåste man iväg pågrund av vinden, mindre roligt , regn och så blir det väll åska på det. Men efter regn komme solsken 😉 Har hört att det är sista gången vi har ” kallt ” väder och att sommaren är på väg, iafall våren.

Och för er som skrivit mail, jag har börjat svara mailet så de som inte fått svar kommer få svar snart 🙂 Tar dom en och en.

För er som håller koll på flygen? Har hört att Norwegian ska börja flyga till Skavsta, någon annan som har hört detta? Kanske finns oftare/bättre tider, själv åker jag alltid med Ryainair och har inget emot det, man får det man betalar för sen ska man väll uppskatta att man ens kommer hem för en sån liten peng mesta dels 😉 Tycker folk ska klaga så mycket för så lite ibland.

Vill ändra min design på bloggen, vill ha den ” fräshare” och lite jag, någon som kan hjälpa mig, min bror är för upptagen haha. Alltid, dessutom ska han hjälpa mig med annat, storasyster frågar helatiden bror om hjälp, speciellt när det kommer till datorer,design, hemsidor osv osv.

Donnie har även varit sjuk i en hel vecka, första gången på länge, så allt jag verkligen gjort senaste 1,5 vecka är att gå in i väggen haha, därför fick min rubrik bli så 🙂 Men nu är allt tillbaka till normalt, får vi hoppas haha 🙂 Men stackarn hade feber som aldrig försvann, snorig fast ändå inte. Ah fick vara vid hans sida helatiden och sova bredvid honom och vara vaken nästan hela natten för att få honom lugn, gör ont i mamma hjärtat.

Donnie är min skatt, min ängel, mitt allt och den person som alltid får mig att le, alla framsteg han görm varje kram, varje puss och varjegång han pratar med mig förgyller mina dagar…

Lite bilder :