Glad påsk alla fina!

Har varit ledig ifrån jobbet några dagar vilket är skönt men vila är det sista jag har gjort, sprungit på kalas, sprungit hit och dit och haft migrän i ca 3 dagar och därför har det inte uppdaterats som de ska. Däremot har jag förhoppningsvis 2 spännande nyheter snart till alla 😉

Ett hoppas jag blir i början av veckan, vi får se 🙂

Har haft en otrolig skön dag idag, förutom att städa hela Donnies rum för att försöka få bort lukten av mögel eller så är det bara jag som är besatt av det hela att jag gör saker större. En jag jag tycker är negativ om Malta det är fan mögel, jag är besatt av det och klarar inte av att se det, speciellt inte när de kommer till min och Donnie kläder eller saker. Ush , så nu har jag städad undan lite.

Ni får lite bilder ifrån våra dagar då jag för stunden sitter och pluggar 🙂